Υλικά
*1 συσκευασία βάση για τούρτα με γεύση σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
Για το σιρόπι:
*1.φλιτζάνι νερό
*1 φλιτζάνι ζάχαρη
*1 κ.σ. κονιάκ.
Για το γλάσο :
*75 γρ. βούτυρο
*1 κ.σ. μέλι
*1 κουβερτούρα γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
*1 κ.σ. κονιάκ
*1 κ.σ. κακάο
Για την κρέμα :
*150 γρ.ζαχαρούχο γάλα
*2 κουτιά creme ΓΙΩΤΗΣ
*1 κ.γλ. κοφτό κανέλα
Για τη διακόσμηση :
* 1 συσκευασία κουβερτούρα σε νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε τα δύο κουτιά ΓΙΩΤΗΣ creme στο ψυγείο για μία ώρα.
Ξεκινάμε με το σιρόπι.Τοποθετούμε τη ζάχαρη με το νερό σε μια κατσαρόλα και όταν πάρει βράση απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το κονιάκ.Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Στη συνέχεια σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε τα υλικά για το γλάσο και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν.Μόλις ομογενοποιηθούν αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
Τέλος χτυπάμε στο μίξερ τη ΓΙΩΤΗΣ creme για δύο λεπτά να αφρατέψει, προσθέτουμε το ζαχαρούχο χτυπάμε για άλλα δύο λεπτά και τέλος προσθέτουμε την κανέλα.
Για το στήσιμο,σιροπιάζουμε την πρώτη βάση και βάζουμε τη μισή κρέμα.Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και για το δεύτερο παντεσπάνι.Προαιρετικά κρατάμε λίγη σαντιγύ για διακόσμηση.Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία με το τρίτο παντεσπάνι.Σιροπιάζουμε και ρίχνουμε το γλάσο.Στρώνουμε ομοιόμορφα με ένα μαχαίρι πάνω και περιμετρικά της τούρτας και διακοσμούμε με τις νιφάδες κουβερτούρας και τη σαντιγύ (αν έχουμε κρατήσει).
Καλή επιτυχία!!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ