Υλικά
1 σοκολατένια βάση για τούρτα
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου με γεύση λεμόνι
660ml φρέσκο γάλα
5 κοφτές κ. σ. ζάχαρη
πραλίνα κακάο με μπισκότο
1 φακελάκι τριμμένο μπισκότο
γλυκό σταφύλι για ντεκόρ
Εκτέλεση:
Κρατάμε μισό φλιτζάνι γάλα και βράζουμε το υπόλοιπο σε μια κατσαρόλα. Στο φλιτζάνι με το γάλα διαλύουμε το άνθος και τη ζάχαρη. Όταν πάρει βράση,το κατεβάζουμε από τη φωτιά,ρίχνουμε το μείγμα και ανακατεύουμε. Το ξαναβράζουμε και όταν πήξει το αφήνουμε να κρυώσει. Στην πρώτη στρώση απλώνουμε τη μισή κρέμα,ενώ στη δεύτερη ρίχνουμε τη μισή πραλίνα στην υπόλοιπη κρέμα και απλώνουμε. Καλύπτουμε την τρίτη στρώση με την υπόλοιπη πραλίνα και το τριμμένο μπισκότο και για ντεκόρ βάζουμε λίγο γλυκό σταφύλι.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ