ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
ΡΟΖ ΦΛΑΜΙNΓΚΟ CAKE
Διαγωνισμός
Υλικά

-Βάση για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Βανίλια
-2 φάκελους 50 γρ Garni ΓΙΩΤΗΣ Βανίλια -κρέμα Ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση Μιλφέιγ
-Kουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ με γεύση φράουλα
-800 γραμμάρια κρύο γάλα
-7-8 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Για το σιρόπι -1 ποτήρι νερό
-μισό ποτήρι ζάχαρη
-2 κουταλιές της σούπας σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ

Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε την σαντιγί χτυπώντας το Garni ΓΙΩΤΗΣ με 400γρ κρύο γάλα και7-8 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής ,ετοιμάζουμε και την κρέμα Ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση Μιλφέιγ χτυπώντας με το υπόλοιπο γάλα.Τα βάζουμε στο ψυγείο.Προσθέτουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι σε ένα κατσαρολάκι και βράζουμε για 5 λεπτά .Λιώνουμε την κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ με γεύση φράουλα .Παίρνουμε την μια απο τις 3 βάσεις για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Βανίλια και την σιροπιάζουμε ελαφρώς.Απλώνουμε την μισή ποσότητα απο την κρέμα Ζαχαροπλαστικής..Παίρνουμε την δεύτερη βάση και αλείφουμε την κάτω επιφάνεια της με την μισή απο την λιωμένη κουβερτούρα και την τοποθετούμε πάνω απο την κρέμα, σιροπιάζουμε την βάση και απλώνουμε την υπόλοιπη ποσότητα απο την κρέμα Ζαχαροπλαστικής.Παίρνουμε την τρίτη βάση και αλείφουμε την κάτω επιφάνεια της με την υπόλοιπη λιωμένη κουβερτούρα και την τοποθετούμε πάνω απο την κρέμα.Σιροπιάζουμε.Απλώνουμε την σαντιγί σε όλη την επιφάνεια της τούρΤας και απο τα πλαινά.Με το κορνέ διακοσμούμε το γλυκό με ροζέτες,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή