ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Κίςς στο ποτήρι!!!
Διαγωνισμός
Υλικά

Για τις κρέμες:
*1 φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Γιώτης
*50γρ. Σοκολάτα με γεύση Φράουλα Γιώτης σε σταγόνες
*400ml κρύο γάλα
Για τη βάση:
*1 φακελο Τριμμένο Μπισκότο Γιώτης
*50γρ. Πραλίνα Κακάο με Μπισκότο Γιώτης
*50γρ. Βούτυρο ή Μαργαρίνη
Για το γαρνίρισμα:
*Πραλίνα Κακάο με Μπισκότο Γιώτης
* Φρέσκιες Φράουλες ή σε κονσέρβα εκτός εποχής

Εκτέλεση:
->Χτυπάμε για 5 λεπτά με μίξερ σε ένα μπώλ 400ml κρύο γάλα με το περιεχόμενο του φακέλου Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια Γιώτης.
Μόλις αφρατέψει το μείγμα χωρίζουμε τη μισή δόση σε άλλο μπώλ και προσθέτουμε 50γρ. Σταγόνες Σοκολάτας Φράουλα τις οποίες προηγουμένως έχουμε λιώσει σε μπέν-μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων και έχουμε αφήσει να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ώστε να ενσωματωθούν ομοιόμορφα τα υλικά και να έχουμε μια Κρέμα Φράουλα!
->Στη συνέχεια λιώνουμε 50γρ. Βούτυρο ή Μαργαρίνη σε μπώλ στο φούρνο μικροκυμάτων, προσθέτουμε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο Γιώτης και 50γρ. Πραλίνα κακάο με Μπισκότο Γιώτης και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν.
-> Σε ποτήρια της αρεσκείας μας τοποθετούμε μια στρώση Μπισκότο Γιώτης στρώνοντας ομοιόρφα και ελαφρά με κουτάλι, έπειτα συνεχίζουμε με μια στρώση Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια Γιώτης και μια στρώση Κρέμα Φράουλα.
-> Γαρνίρουμε μια στρώση με Πραλίνα Κακάο με Μπισκότο Γιώτης και Φράουλες.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή