Τα υλικα επιλογης μου της Γιωτης, συμπληρωνοντας γαλα, κονιακ & διαφορους ξηρους καρπους
Εκτέλεση:
Σε ενα μπολ ριχνουμε αλεσμενους ξηρους καρπους, οπως σταφιδες, αμυγδαλα, φουντουκια & τα ριχνουμε στο τριμμενο μπισκοτο, προσθετουμε μισο φλυτζανι κονιακ και μια κουταλια της σουπας βουτυρο. Αφου τα ανακατευουμε τα πλαθουμε μικρα μπαλακια και τα βαζουμε για λιγο στο ψυγειο. Ετοιμαζουμε τις κρεμες ζαχαροπλαστικης & το garni. Βγαζουμε το μειγμα μπισκοτου απο την ψυξη και σε 2 εως 4 ποτηρια βαζουμε ως βαση σαντυγι & μερικη κρεμα σοκολατας ριχνουμε μεσα τα γλυκα μπαλακια αφου ηδη τα εχουμε βουτηξει στην κρεμα νουτελα. Ριχνουμε.προσεκτικα την υπολοιπη κρεμα σοκολατας και στο τελος γαρνιρουμε με σαντυγι γλυκο μπαλακι & ξηρους καρπους αν θελουμε.