Υλικά
Παντεσπάνι
5 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα Φαρίνα Γιώτης
5 κουταλιές σούπας κακάο Γιώτης
1 βανίλια
Κρέμα
1 κουτί γκαρνί Γιώτης
1 ζαχαρούχο
1/2 τυρί κρέμα
Σιρόπι
1/2 κούπα νερό
1/2 κούπα ζάχαρη
σιρόπι βύσσινο
σιρόπι σοκολάτα
Για την επικάλυψη
τρούφα σοκολάτα Γιώτης
σοκολάτα γάλακτος Γιώτης
βύσσινα
Εκτέλεση:
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι με το κακάο. Σε νούμερο 22 ταψάκι ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφού ψηθεί το κόβουμε σε 3 πάτους.
ΣΙΡΟΠΙ
Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και ρίχνουμε μέσα το σιρόπι βύσσινο και το σιρόπι σοκολάτας.
ΚΡΕΜΑ
Χτυπάμε το γκαρνί Γιώτης ρίχνουμε το ζαχαρούχο και το τυρί κρέμα. Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Βάζουμε τον πρώτο πάτο , σιροπιάζουμε , ρίχνουμε μια στρώση κρέμα και μερικά βύσσινα. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο στον δεύτερο πάτο , βάζουμε και τον τρίτο , απλώνουμε την κρέμα ,ρίχνουμε την τρούφα , την τριμμένη σοκολάτα , τα βύσσινα και λίγη κρέμα σαντιγύ.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ