Υλικά
ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΩΤΗΣ
ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ ΓΙΩΤΗΣ
GARNI ΓΙΩΤΗΣ
ΣΙΡΟΠΙ ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΙΩΤΗΣ
ΓΑΛΑ. ΑΜΥΓΔΑΛΑ
(για το σιρόπι)
1ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ
0,5 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 κ.σ ΜΕΛΙ
Εκτέλεση:
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΣΙΡΟΠΙ & ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ.
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ (όπως γράφει η συσκευασία) & ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΚΑΒΟΥΡΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ & ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΣΤΟ MULTI
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ (όπως γράφει η συσκευασία)
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 1η ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ & ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 2η ΒΑΣΗ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ & ΤΗΝ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 3η ΒΑΣΗ & ΤΗΝ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ. ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΒΥΣΣΙΝΟ & ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ