ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Διαγωνισμός
Υλικά

2 κούπες και 1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
1 κουταλιά του τσαγιού banking powder Γιώτης
1 κούπα ηλιέλαιο
3/4 της κούπας ζάχαρη λευκή
3/4 της κούπας ζάχαρη μαύρη
1 κουταλάκι Του γλυκού βανίλια
100 γρ. κακάο Γιώτης
2 αυγά
1 κουβερτούρα σε κομμάτια Γιώτης
1 κούπα καρύδια ψιλοκομμένα
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
1 φλιτζάνι πραλίνα φουντουκιού
50 γρ.κουβερτουρα γάλακτος Γιώτης
150 γρ γάλα εβαπορε

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί αφού προηγουμένως έχουμε κοσκινίσει
το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν.
Σε ένα ταψί βάζουμε λαδόκολλα
Παίρνουμε ένα κουτάλι της σούπας
από την ζύμη και απλώνουμε Στο ταψί τα κεκάκια αραιά γιατί απλώνουν και τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 10 λεπτά. Μόλις ετοιμαστούν τα αφήνω να κρυώσουν κι ετοιμάζω την κρέμα. Σ ένα κατσαρολάκι ζεσταίνω το γάλα με την κουβερτούρα σε χαμηλή φωτιά και μόλις λιώσει προσθετω και την πραλίνα και ανακατεύω συνεχώς . Μόλις ομογενοποιηθεί το αφαιρώ απ την φωτιά κι αφού κρυώσει λίγο μ ένα μαχαίρι κόβω στη μέση τα κεκάκια μου και τα γεμίζω με την κρέμα κι είναι έτοιμα. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης