Υλικά
2 1/2 κουπα γαλα -για την κρεμα
για το σιροπι-2 κουπες νερο ,3/4 κουπας ζαχαρη και μια κουταλια σουπας κονιακ
Εκτέλεση:
1.θα πρεπει να εχουμε ολα τα υλικα στο τραπεζι.2.παιρνουμε μια ωραια πιατελα τοποθετουμε επανω το πρωτο παντεσπανι με την ψημενη πλευρα προς τα κατω 3.βαζουμε το σιροπι στην φωτια και ανακατευουμε λιγο μολυς λιωσει η ζαχαρη το παιρνουμε απο την φωτια,το αφηνουμε να κρυωσει.4επανω στο παντεσπανι με ενα κουταλι βαζουμε σιποπι παντου ετσι ωστε μετα να μαλακωσει 5 παιρνουμε την κρεμα ζαχαροπλαστικης την βαζουμε σε ενα μπολ προσθετουμε το γαλα και το χτυπαμε ,με το μιξερ να γινει μια κρεμα 6 βαζουμε την κρεμα στο πρωτο παντεσπανι αφου το εχουμε σιροπιασει7 βαζουμε το δευτερο παντεσπανι το σιροπιαζουμε και αυτο μετα βαζουμε την κρεμα ,το ιδιο κανουμε και στο τριτο παντεσπανι μολυς τελιωσουμε με τα παντεσπανια την βαζουμε για λιγο στο ψυγειο μιση ωρα περιπου.8 βαζουμε την σοκολατα σε βρασμενο νερο να λιωσει καλα,βγαζουμε την τουρτα βαζουμε επανω την λιωμενη σοκολατα και απο πανω τις σταγονες...η οπτασια μας ειναι ετοιμη....
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ