Υλικά
4 αυγά
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
1 φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο
1 κουταλάκι γλυκού βανίλια
1 φακελάκι μπεικίν πάουντερ Γιώτης
1 φακελάκι μαγιά Γιώτης
3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι Γιώτης
1 φάκελο κουβερτούρα Γιώτης
1 σιρόπι σοκολάτας Γιώτης
Εκτέλεση:
Καλησπέρα.
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά.
Προσθέτουμε το αλεύρι σε ένα μπολ με μισή κουταλιά μαγιά.
Προσθέτουμε το γάλα και το λάδι και τα χτυπάμε στο μίξερ.
Προσθέτουμε το μπεικίν πάουντερ και τη βανίλια στο μπολ.
Βουτυρώνουμε τη φόρμα και αλευρώνουμε σε ένα μπολ της νιφάδες κουβερτούρας.
Ανάβουμε το φούρνο και το ρυθμίζουμε στους 180 βαθμούς και ψήνουμε το κέικ μας για 1 ώρα.
Μόλις το βγάλουμε το αφήνουμε να κρυώσει για 20 με 30 λεπτά.
Μετά αχνίζουμε από επάνω στο κέικ μα άχνη ζάχαρη και σιρόπι σοκολάτας.
Είναι έτοιμο για σερβίρισμα
Καλή σας όρεξη
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ