Υλικά
Παντεσπάνι σοκολάτα Γιώτης
σιρόπι κεράσι
Creme Γιώτης και γάλα εβαπορέ
Γλάσο σοκολάτας Γιώτης
Τρούφα χρωματιστή Γιώτης
Εκτέλεση:
Βάζουμε το 1ο παντεσπάνι και το σιροπιάζουμε . Βάζουμε σαντιγί με εβαπορέ μετά το 2ο παντεσπάνι σιροπιάζουμε και βάζουμε σαντιγί με εβαπορέ , μετά το 3ο παντεσπάνι πάλι σιροπιάζουμε και καλύπτουμε την τούρτα με σκέτη σαντιγί.Λιώνουμε το έτοιμο γλάσο και το ρίχνουμε πάνω στην τούρτα.Τέλος στολίζουμε με την χρωματιστή τρούφα.
Καλή όρεξη!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ