Υλικά
- 1 φακελάκι Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φακελάκι 'Ανθος Αραβοσίτου Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ γεύση μπισκότο
- 1 φακελάκι (100 γρ) Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ φράουλα
- λίγο Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ Καραμέλα(κατά βούληση)
- 350 ml φρέσκο γάλα
- 100 γρ βούτυρο
Εκτέλεση:
Σε ενα μπωλ ανακατεύουμε το τριμμένο μπισκότο με το βούτυρο προσθέτοντας και σιρόπι καραμέλας. Το απλώνουμε στην φόρμα μας.Ανακατεύουμε το γάλα με το άνθος αραβοσίτου και το ρίχνουμε πάνω από το μπισκότο. Βαζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για να δέσει όσο θα φτιάχνουμε το ζελέ. Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού . Δηλαδή διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου σε 250 ml βραστό νερό ,το ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε αλλα 250 ml κρυο νερό και το ρίχνουμε στην φόρμα που βγάζουμε από το ψυγείο.Βαζουμε παλι τη φορμα στο ψυγείο μεχρι να παγωσει το ζελε(περιπου 30 λεπτά). Ξεφορμάρουμε και προσθέτουμε στην κορυφή σιρόπι καραμέλας.Ενα εύκολο και γευστικό γλυκό με αγνά υλίκα !
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ