Υλικά
1 συσκευασία με 3 τμχ παντεσπάνι σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
1 συσκευασία κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
1 συσκευασία Garni ΓΙΩΤΗΣ
1 συσκευασία σταγόνες λευκής σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
1 συσκευασία τριμμένη καρύδα
Σιρόπι:
1 κούπα ζάχαρη
2 κούπες νερό
1/3 φλυτζανάκι λικερ
Εκτέλεση:
Αρχικά, ετοιμάζουμε το σιρόπι. Σε κατσαρολάκι, τοποθετούμε τις 2 κούπες νερό και την 1 κούπα ζάχαρη και βράζουμε για 7-8 λεπτά. Μόλις κρυώσει, προσθέτουμε το λικερ.
Στην συνέχεια ετοιμάζουμε τόσο την κρέμα ζαχαροπλαστικής όσο και την GARNI σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής των συσκευασιών. Στην κρέμα ζαχαροπλαστικής αναμιγνύουμε την 1/2 ποσότητα από τις σταγόνες λευκής σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.
Τοποθετούμε το πρώτο παντεσπάνι σε στρογγυλή πιατέλα και διαβρέχουμε με το σιρόπι. Στη συνέχεια αδειάζουμε την 1/2 ποσότητα της κρέμας ζαχαροπλαστικής σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και στρώνουμε. Τοποθετούμε το δεύτερο παντεσπάνι, διαβρέχουμε και αδειάζουμε την υπόλοιπη ποσότητα της κρέμας ζαχαροπλαστικής. Τελειώνουμε με το 3ο παντεσπάνι και διαβρέχουμε με το σιρόπι. Καλύπτουμε την τούρτα με ένα λεπτό στρώμα GARNI και βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα. Τέλος, διακοσμούμε την τούρτα με ροζέτες σαντιγύ GARNI, με τις υπόλοιπες σταγόνες λευκής σοκολάτας και με την τριμμένη καρύδα.
Η "Λευκή έκπληξη" είναι έτοιμη!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ