Υλικά
3 Παντεσπάνια Σοκολάτας Γιώτης
Μους σοκολάτας
400 γρ. κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, τεμαχισμένη
200 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
400 γρ. κρέμα γάλακτος
Κρέμα Ζαχαροπλαστικής
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια
310 γρ. γάλα φρέσκο πλήρες
90 γρ. κρέμα γάλακτος
Σιρόπι
150 γρ. ζάχαρη
150 γρ. νερό
30 γρ. κονιάκ
Γλάσο
200 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. μέλι
Διακόσμηση
100 γρ. κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελο σοκολάτα τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση:
Σιρόπι
Βράζω τα υλικά για 2 λεπτά
Μους
Βράζω το γάλα το ρίχνω στη κουβερτ & βάζω τη χτυπημένη κρ γάλακτ
Σε πιατέλα βάζω το 1° παντεσπάνι σιροπιάζω μετά τη μους 2° παντεσπάνι σιροπιάζω μετά τη κρ ζαχαροπλ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής 3° παντεσπάνι σιροπιάζω μετα τη μους Στη κατάψυξη για 1 ωρα
Γλάσο
Βράζω τη κρ γάλακτ τη ριχνω στις σταγόνες μετα το μελι Γλασάρω τη τούρτα
Το λουλουδι είναι με σοκ κουβερτ Πασπαλίζω με τρούφα
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ