Εκτέλεση:
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΡΙΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.....ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΜΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ...ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ 400 ΓΡ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΛΕ 2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΖΕΛΕ ΜΕ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ.....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΖΕΛΕ ΝΑ ΠΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΡΕΜΑ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΖΕΛΕ ΝΑ ΠΙΖΕΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ........ΤΕΛΟΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ