Υλικά
3 ΔΙΣΚΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΩΤΗΣ
1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΙΡΟΠΙ ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΙΩΤΗΣ
1 ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΤΡΟΥΦΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΩΤΗΣ
1 ΠΑΚΕΤΟ GARNI ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
40 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
80ML ΝΕΡΟ
Εκτέλεση:
Σιρόπι
Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη για 5 λεπτά και στο τέλος προσθέτουμε σιρόπι βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ, ανάλογα πόσο έντονη θέλουμε την γεύση και αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
Τοποθετούμε σε πιατέλα τον πρώτο δίσκο παντεσπάνι και με πινέλο σιροπιάζουμε αρκετά καλά. Έπειτα παρασκευάζουμε το πακέτο GARNI σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας, κρατάμε λίγο για γαρνίρισμα και ξεκινάμε να απλώνουμε την υπόλοιπη σαντιγί στο πρώτο μας παντεσπάνι. Αφού απλώσουμε την σαντυγί καλύπτουμε με σιρόπi Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ απο το μπουκάλι. Συνεχίζουμε με τον επόμενο δίσκο και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία σιροπιάσματος και την προσθήκη των υπόλοιπων υλικών. Καλύπτουμε όλη την τούρτα μας γύρω γύρω με σαντιγί,σκεπάζουμε με την Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και κάνουμε σχεδιάκια με την υπόλοιπη σαντιγί που έχουμε φυλάξει.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ