ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Γλυκό ψυγείου
Διαγωνισμός
Υλικά

1 φάκελος άνθος αραβοσίτου λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ+660 ml γάλα+50 γρ. ζάχαρη,1 φάκελος άνθος αραβοσίτου μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ+350 ml γάλα, 1 φάκελος ζελέ ανανάς ΓΙΩΤΗΣ+250ml βραστο νερό+250 ml κρύο νερό, 1 φάκελος garni βανίλια ΓΙΩΤΗΣ+200 ml κρύο γάλα, 200 γρ. μπισκότα πτι μπερ+λίγο γάλα, 50 γρ. ψιλοκομμένα φουντούκια.

Εκτέλεση:
Για το άνθος λεμόνι: ρίχνω σε μπολ λίγο γάλα και διαλύω την σκόνη και την ζάχαρη. Βάζω το υπόλοιπο γάλα να βράσει και ρίχνω το περιεχόμενο του μπολ στην κατσαρόλα ανακατεύοντας. Μόλις πάρει μια βράση, αποσύρω από την φωτιά. Για το άνθος μπισκότο: χτυπάω την σκόνη με το γάλα. Για τον ζελέ: ανακατεύοντας διαλύω την σκόνη σε βραστό νερό και προσθέτω μετά το κρύο. Για το garni: χτυπάω την σκόνη με το γάλα.
ΣΤΗΣΙΜΟ: Βουτάω ένα-ένα ελαφρά τα μπισκότα στο γάλα και κάνω 2 στρώσεις σε τετράγωνο μπολ. Αφού κρυώσουν οι κρέμες βανίλια και μπισκότο, τις στρώνω πρώτα την βανίλια και μετά το μπισκότο από πάνω. Βάζω τον ζελέ στο ψυγείο να πήξει ελαφρώς και τον στρώνω. Τελευταίο στρώνω το garni. Τέλος πασπαλίζω με τα φουντούκια. Το διατηρώ στο ψυγείο.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης