ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Ζουμέρες βόμβες σοκολάτας
Διαγωνισμός
Υλικά

για τα σου:
125 ml γάλα 3,5% λιπαρά
125 ml νερό
4 γρ. αλάτι
125 γρ. βούτυρο
150 γρ. φαρίνα Γιώτης
4-5 αυγά
για την γέμιση
1 κουτί Γιώτης Garni
1 κουβερτούρα γάλακτος Γιώτης
για το γλάσσο
1 κουβερτούρα Γιώτης

Εκτέλεση:
Βάζουμε το νερό, το γάλα και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα,σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι.Όταν λιώσει το βούτυρο και το μείγμα με το νερό και το γάλα ξεκινήσει να βράζει αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και με μιας ρίχνουμε μέσα το αλεύρι με το αλάτι.Ανακατεύουμε.Βάζουμε ξανά πάνω στη φωτιά, χαμηλώνουμε και ανακατεύουμε δυνατά για 2-3 λεπτά.Αφαιρούμε από την κατσαρόλα και βάζουμε τη ζύμη στο μίξερ.Δουλεύουμε για λίγο τη ζύμη μόνη της στο μίξερ για να κρυώσει.Στη συνέχεια αρχίζουμε να προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά περιμένοντας να ενσωματωθεί το πρώτο πριν βάλουμε το επόμενο. Βάζουμε τη ζύμη σε ένα κορνέ και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα σουδάκια μας.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 10 λεπτά και μετά χαμηλώνουμε στους 180 μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις κρύωσουν φτιάχνουμε το Garni κ ρίχνουμε μέσα την λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος. Κόβουμε τα σου και βάζουξμε λίγη απο την κρέμα μέσα. Λιώνουμε την κουβερτούρα κ βουτάμε τα σου μεσα.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης