Υλικά
τριμμενο μπισκοτο γιωτης
σιροπι βυσσινο γιωτης
κουβερτουρα σε νιφαδες γιωτης
κρεμα ζαχαροπλαστικης cheesecake γιωτης
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το τριμμενο μπισκοτο με 200γρ. βουτυτο κερκυρας και το στρωνουμε σε ενα πιρεξ. Απο πανω ριχνουμε τις νιφαδες κουβερτουρας. Στη συνεχεια χτυπαμε την κρεμα με γαλα και την στρωνουμε απο πανς και τελος ριχνουμε το σιροπι βυσσινο. Ετοιμο το πιο γρηγορο και γευστικο Cheesecake!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ