ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Μιλφειγ απλο και θεϊκό
Διαγωνισμός
Υλικά

• 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής
• 1 φακελάκι άνθος αραβόσιτου μπισκότο
• 1 κουτί σαντιγί
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 2 πακέτα σφολιατίνια
• 250ml γάλα φρέσκο πλήρες
• 100γρ ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:
1 1η κρεμά: Χτυπάμε στο μίξερ την φυτική σαντιγί με μια κουταλιά της σούπας από το ζαχαρούχο γάλα για περίπου 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και την βάζουμε στο ψυγείο .
2 2η κρεμά: Ανακατεύουμε τα δυο φακελάκια και τα χτυπάμε με το υπόλοιπο ζαχαρούχο γαλα και τα 250 ml από το φρέσκο γάλα για 5 λεπτά περίπου. (προσοχή όχι οτι γράφουν οι οδηγίες)
3 Σ’ ένα πυρέξ ή βαθύ σκεύος (28*28 περίπου) τοποθετούμε μία στρώση από σφολιατίνια και στη συνέχεια στρώνουμε ομοιόμορφα την 2η κρεμά.
4 Κατόπιν, κόβουμε μερικά σφολιατίνια στη μέση (κατά μήκος) και τα τοποθετούμε έτσι μισά κάνοντας άλλη μία στρώση στο γλυκό μας.
5 Στρώνουμε την 1η κρέμα πάνω από τα σφολιατίνια.
6 Τρίβουμε με τα χεριά τα σφολιατίνια που έχουν περισσέψει και πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη
Καλό θα είναι να το αφήσουμε για τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο πριν το σερβίρουμε.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης