Υλικά
• 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής
• 1 φακελάκι άνθος αραβόσιτου μπισκότο
• 1 κουτί σαντιγί
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 2 πακέτα σφολιατίνια
• 250ml γάλα φρέσκο πλήρες
• 100γρ ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
1 1η κρεμά: Χτυπάμε στο μίξερ την φυτική σαντιγί με μια κουταλιά της σούπας από το ζαχαρούχο γάλα για περίπου 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και την βάζουμε στο ψυγείο .
2 2η κρεμά: Ανακατεύουμε τα δυο φακελάκια και τα χτυπάμε με το υπόλοιπο ζαχαρούχο γαλα και τα 250 ml από το φρέσκο γάλα για 5 λεπτά περίπου. (προσοχή όχι οτι γράφουν οι οδηγίες)
3 Σ’ ένα πυρέξ ή βαθύ σκεύος (28*28 περίπου) τοποθετούμε μία στρώση από σφολιατίνια και στη συνέχεια στρώνουμε ομοιόμορφα την 2η κρεμά.
4 Κατόπιν, κόβουμε μερικά σφολιατίνια στη μέση (κατά μήκος) και τα τοποθετούμε έτσι μισά κάνοντας άλλη μία στρώση στο γλυκό μας.
5 Στρώνουμε την 1η κρέμα πάνω από τα σφολιατίνια.
6 Τρίβουμε με τα χεριά τα σφολιατίνια που έχουν περισσέψει και πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη
Καλό θα είναι να το αφήσουμε για τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο πριν το σερβίρουμε.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ