Υλικά
1 αυγό
200γρ. καστανή ζάχαρη
170γρ. γιαούρτι
40γρ. σπορέλαιο
1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
120γρ. καφέ φίλτρου (ρόφημα)
50γρ. κακάο σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
120γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
1κ.γ. σόδα
½ κ.γ. μπέικιν ΓΙΩΤΗΣ
½ κ.γ. αλάτι
150γρ. μαρμελάδα σμέουρα
200γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
200ml. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το αυγό, τη ζάχαρη και το γιαούρτι. Προσθέτουμε το λάδι, τη βανίλια, τον καφέ και το κακάο. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα, το μπέικιν και το αλάτι και προσθέτουμε στο μείγμα με τα υγρά. Μοιράζουμε σε 2 ταψάκια. Ψήνουμε για 25 λεπτά. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, την περιχύνουμε στη σοκολάτα και ανακατεύουμε. Απλώνουμε την μαρμελάδα σμέουρο ανάμεσα στα 2 παντεσπάνια και σκεπάζουμε με τη γκανάς.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ