ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Διαγωνισμός
Υλικά

100γρ Βούτυρο
190γρ Τριμμένο μπισκότο Γιώτης
500ml Γάλα
200γρ Κρέμα ζαχαροπλαστικής cheesecake Γιώτης
250γρ Σιρόπι βύσσινο Γιώτης
10γρ Φύλλα ζελατίνης Γιώτης (6)

Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι.
Προσθέτουμε το τριμμένο μπισκότο.
Απλώνουμε τη βάση σε μια φόρμα 20-22.
Σε ένα μεγάλο μπωλ ρίχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής και το γάλα.
Τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να πήξουν.
Απλώνουμε το μείγμα μας στη φόρμα, πάνω από τη βάση.
Σε ένα μικρό μπωλ διαλύουμε τις ζελατίνες και προσθέτουμε 150-200γρ σιρόπι βύσσινο.
Περιχύνουμε και αυτό το μείγμα πάνω από τα υπόλοιπα και το βάζουμε στο ψυγείο.
Το γλυκό μας θα πήξει σύντομα.
Κάνουμε ένα τελευταίο γαρνίρισμα με σιρόπι και είναι έτοιμο.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης