Υλικά
Τριμμένο μπισκότο Γιωτης
150 γρ. βούτυρο
Κρέμα ζαχαροπλαστικής για τσιζκεικ Γιωτης
100 ml γάλα
100 γρ. Κουβερτούρα Γιωτης
Κουβερτούρα σε νιφάδες Γιωτης
Εκτέλεση:
Έφτιαξα την βασική συνταγή του τριμμένου μπισκότου Γιωτης,δηλαδη ζέσταμα σε κατσαρολακι το βούτυρο κι έβαλα μέσα το μπισκότο. Μετά έφτιαξα την βασική συνταγή της κρεμάς ζαχαροπλαστικής για τσιζκεικ Γιωτης( σε κρύο γάλα ανακάτεψα την κρέμα) αλλά κράτησα την μισή και έλιωσα την κουβερτούρα Γιωτης και την έβαλα στην μισή κρέμα. Έστρωσα το μπισκότο στο ταψάκι και από επάνω έστρωσα την μισή κρέμα ζαχαροπλαστικής. Έπειτα έβαλα και αυτή με την λιωμένη κουβερτούρα και από επάνω έριξα την κουβερτούρα σε νιφάδες Γιωτης. Έβαλα το τσιζκεικ στο ψυγείο και μετά από λίγη ώρα ήταν έτοιμο. Σας ευχαριστώ πολύ! Ήταν τέλειο!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ