Υλικά
1 ποτήρι του νερού Ελαιόλαδο.
1 ποτήρι του νερού Ζάχαρη.
1 ποτήρι πορτοκάλι χυμό πορτοκαλίου
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
3 κουταλίες της σούπας κακάο ΓΙΩΤΗΣ
2 κουταλάκια μπέκιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
1 φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
500 Γραμμάρια Αλέυρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
Μια κούπα καρύδια χοντροκομένα
Μια κούπα σταφίδες Μαύρες
3 Κουταλίες Σουσάμι Καβουρδισμένο
Εκτέλεση:
Σε μια λεκάνη βάζω το λάδι , την Ζάχαρη και ανακατεύω για 5 λεπτά.
Ρίχνω το πορτοκάλι χυμό και το μπέκιν και ανακατεύω, μετά ρίχνω το ξύσμα , το κακάο , το σουσάμι
και ανακατεύω, μετά σιγά σιγά ρίχνω τη φαρίνα και ανακατεύω.
Κατόπιν τα καρύδια και τις σταφίδες και τέλος το αλεύρι.
Κάνουμε μια αρφάτη ζύμη αλλά να μήν κολλάει στα χέρια.
Αφήνουμε ένα τέταρτο να ξεκουραστεί και μετά πλάθουμε τα κουλουράκια.
Τα ψήνουμε σε 180 βαθμούς για μιδή ώρα περίπου.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ