Υλικά
1 παντεσπάνι βανίλιας ΓΙΩΤΗΣ
2 φακελάκια creme anglaise ΓΙΩΤΗΣ
σιρόπι σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
1 φακελάκι σταγόνες σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
1 πακέτο μπισκότα oreo
4 κουτ. σούπας ζάχαρη
λικέρ
χρωματιστή τρούφα
Εκτέλεση:
Πρώτα ετοιμάζουμε το σιρόπι για να σιροπιάσουμε το παντεσπάνι. Βράζουμε μία κούπα νερό με τη ζάχαρη και το λικέρ και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Χτυπάμε το ένα φακελάκι creme anglaise και στο τέλος προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε. Χτυπάμε χωριστά τη δεύτερη creme anglaise και στο τέλος προσθέτουμε τα oreo, που έχουμε θρυμματίσει στο multi, και να ανακατεύουμε απαλά. Σιροπιάζουμε το παντεσπάνι και βάζουμε εναλλάξ τις κρέμες. Πασπαλίζουμε με την χρωματιστή τρούφα για μια χαρούμενη νότα. Πανεύκολη τούρτα και πεντανόστιμη.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ