Υλικά
Υλικά για 6 άτομα
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση τζικ κεϊκ Γιώτης
500ml κρύο γάλα
1 φάκελο τριμμένο μπισκότο Γιώτης
1 φάκελο σοκολάτα λευκή σε σταγόνες Γιώτης
1 βάση για τούρτα Γιώτης
Για το σιρόπι
3/4 ποτηριού νερό
1/2 ποτήρι ζάχαρη
1 κ.σ. τριαντάφυλλο γλυκό του κουταλιού
Εκτέλεση:
Χτυπάτε στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχόμενο του φακέλου κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση τσιζ κεϊκ με τα 500ml κρύο γάλα. Ετοιμάζετε ένα ελαφρύ σιρόπι, βράζοντας το νερό με τη ζάχαρη για 5 λεπτά. Αφού κρυώσει λίγο το σιρόπι ρίχνετε τη μια κ.σ. γλυκό τριαντάφυλλο και ανακατεύετε.
Κόβετε τη μια βάση για τούρτα σε μικρά κομμάτια 2x2 cm περίπου. Ρίχνετε λίγο τριμμένο μπισκότο στον πάτο του ποτηριού και συνεχίζετε με μια στρώση κρέμα. Σιροπιάζετε ελαφρά 6 με 8 κομμάτια βάσης τούρτας και τα τοποθετείτε πάνω από τη κρέμα, συνεχίζετε με άλλη μια στρώση κρέμα και μια στρώση από σιροπιασμένα κομμάτια βάσης τούρτας. Βάζετε σε κορνέ αρκετή ποσότητα κρέμας και γαρνίρετε. Πασπαλίζετε με τριμμένο μπισκότο και σοκολάτα λευκή σε σταγόνες.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ