ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Διαγωνισμός
Υλικά

Διπλή συσκευασία Garni Γιώτης
1 φάκελος κουβερτούρα σε σταγόνες Γιώτης
1 φάκελος κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης
1 φάκελος τριμμένο μπισκότο Γιώτης
5 1/4 φλ γάλα (για την παρασκευή των κρεμών)
50γρ. μαργαρίνη
1 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού

Εκτέλεση:
Για τη βάση: Λιώνουμε τη μαργαρίνη με τις μισές σταγόνες, ανακατεύουμε με το μπισκότο και στρώνουμε σε ένα ταψάκι 20εκ.
Για την κρέμα: Αναμειγνύουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής, ένα φάκελο Garni και όσο γάλα απαιτείται μέχρι να γίνουν αφράτη κρέμα κι έπειτα ρίχνουμε την υπόλοιπη λιωμένη κουβερτούρα και την πραλίνα, ανακατεύουμε και στρώνουμε πάνω από το μπισκότο.
Για επικάλυψη: ετοιμάζουμε το δεύτερο φάκελο Garni, στρώνουμε πάνω από την κρέμα και γαρνίρουμε (αν θέλουμε) ε λίγο τριμμένο μπισκότο
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης