Υλικά
Διπλή συσκευασία Garni Γιώτης
1 φάκελος κουβερτούρα σε σταγόνες Γιώτης
1 φάκελος κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης
1 φάκελος τριμμένο μπισκότο Γιώτης
5 1/4 φλ γάλα (για την παρασκευή των κρεμών)
50γρ. μαργαρίνη
1 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού
Εκτέλεση:
Για τη βάση: Λιώνουμε τη μαργαρίνη με τις μισές σταγόνες, ανακατεύουμε με το μπισκότο και στρώνουμε σε ένα ταψάκι 20εκ.
Για την κρέμα: Αναμειγνύουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής, ένα φάκελο Garni και όσο γάλα απαιτείται μέχρι να γίνουν αφράτη κρέμα κι έπειτα ρίχνουμε την υπόλοιπη λιωμένη κουβερτούρα και την πραλίνα, ανακατεύουμε και στρώνουμε πάνω από το μπισκότο.
Για επικάλυψη: ετοιμάζουμε το δεύτερο φάκελο Garni, στρώνουμε πάνω από την κρέμα και γαρνίρουμε (αν θέλουμε) ε λίγο τριμμένο μπισκότο
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ