Υλικά
1 φάκελο τριμμένο μπισκότο Γιώτης
100 γρ. βούτυρο
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλιας Γιώτης
600 ml κρύο γάλα
1 φάκελο garni ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση βανίλια
Σιρόπι καραμέλας Γιώτης
Φρούτα εποχής
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το μπισκότο ,ανακατεύουμε και το βάζουμε σε φόρμα (20*30) πιέζοντας ομοιόμορφα με κουτάλι και το βάζω στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Σε 400 ml κρύο γάλα προσθέτουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης και 2 κ.σ. καραμέλα Γιώτης ,τα κτυπάμε για 5 λεπτά στο μίξερ και βάζω την κρέμα πάνω στη βάση του μπισκότου.
Σε 200ml κρύο γάλα προσθέτουμε την garni ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση βανίλια τα κτυπάμε για 5 λεπτά στο μίξερ και γαρνίρω την τούρτα
Πάνω από την σαντιγί περιχύνω σιρόπι καραμέλας και διακοσμώ με φρούτα εποχής
Βάζω την τούρτα στο ψυγείο για μία ώρα και σερβίρω
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ