Υλικά
1 Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση Cheesecake (200γρ.)
1 Τριμμένο Μπισκότο Γιώτης (190γρ.)
2 φακελάκια Ζελέ Γιώτης με γεύση Φράουλα
2 3/4 φλιτζ. τσαγιού (500ml) Κρύο γάλα
3/4 φλιτζ. τσαγιού (100γρ.) βούτυρο
4 ποτήρια Νερό (450-500ml)
Σιρόπι με γεύση Καραμέλα Γιώτης
Εκτέλεση:
Ζελέ
Διαλύουμε το περιεχόμενο των δύο φακέλων ζελέ σε δύο ποτήρια βραστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά.Προσθέτουμε δύο ποτήρια κρύο νερό και ανακατεύουμε καλά.Το αφήνουμε στο ψυγείο 1:30-2 ώρες μέχρι να πήξει ελαφρώς.
Για την Βάση Μπισκότου
Λιώνουμε 3/4 φλιτζ. τσαγιού (100γρ.) βούτυρο σ'ένα κατσαρολάκι. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το Τριμμένο Μπισκότο και ανακατεύουμε καλά.Αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα και στρώνουμε ομοιόμορφα τη Βάση Μπισκότου πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι.
Κρέμα Ζαχαροπλαστικής
Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με 2 3/4 φλιτζ. τσαγιού (500ml) κρύο γάλα. Απλώνουμε την Κρέμα ομοιόμορφα πάνω στη βάση Μπισκότου.
Αφού έχει πήξει ελαφρώς το ζελέ ,το απλώνουμε πάνω στην Κρέμα Ζαχαροπλαστικής και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να δέσει το γλυκό.
Προαιρετικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σιρόπι Καραμέλας στο πιάτο για τη διακόσμηση του γλυκού.
Καλή Επιτυχία και Καλή Απόλαυση!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ