Υλικά
1000 σπασμένα φύλλα απόλαυσης
Ένα βουνό από αφράτη σφολιάτα και μπισκότο που ξεχειλίζει κρέμα και παγωτό. Εντυπωσιακό, εύκολο, οικονομικό και γρήγορο!
Για 12 άτομα
ΥΛΙΚΑ:
2 φύλλα σφολιάτας καλής ποιότητος
6 μπάλες παγωτό καραμέλα ( γινεται πολύ ωραιο και με παγωτό cookies ή σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ)
1 φάκελο κρεμα ζαχαροπλαστικής για μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελο κρεμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα ΓΙΩΡΗΣ
Τριμμένο μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
Νιφάδες σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Απλώνουμε τη σφολιάτα στη λαμαρίνα του φούρνου και τρυπάμε όλη την επιφάνεια με ένα πιρούνι πολλές φορές. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ºC για τουλάχιστον 1 ώρα. Στη μισή ώρα αναποδογυρίζουμε το φύλλο της σφολιάτας, το πιέζουμε με μια πετσέτα να φύγει ο αέρας και ξαναψήνουμε για άλλη μισή ώρα. Έτσι η σφολιάτα γίνεται τραγανή .
Αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε σε δυο διαφορετικα μπολ τις κρέμες πατιζερί ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευης που αναγράφονται στις συσκευασίες!
Σε ενα μεγάλο μπολ θρυμματίζουμε τη σφολιάτα ,ρίχνουμε μεσα το φάκελο με το τριμμένο μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε!
Παίρνουμε μια φόρμα ψησίματος κέικ με Τσερκι αποσπώμενο. Στρώνουμε ως βάση το μίγμα σφολιάτα μπισκότο και ρίχνουμε σιρόπι καραμέλας τοςο οσο θα γαρνιραμε ενα γλυκό. Με ενα κορνέ στρώνουμε απο πάνω τη μισή κρεμά με γευςη μιλφέιγ και τη μισή με γευςη σοκολάτα!επαναλαμβανουμε μια στρώση με το μείγμα σφολιάτας μπισκότου και γαρνιρουμε πάλι με σιρόπι καραμέλας. Επόμενη στρώση Οι 6 μπάλες παγωτό ! Απο πάνω βάζουμε ως στρώση τις υπόλοιπες κρέμες με το κορνέ και πασπαλίζουμε με σφολιάτα και τριμμένο μπισκοτο. Γαρνιρουμε με σιρόπι καραμέλας και νιφάδες μαύρης σοκολάτας !!!!
Μπορειτε για ακομα πιο γρήγορη εκτέλεση να χρησιμοποιήσετε το μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ , παγωτό και σιρόπι της αρέσκεια σας !!!!
Καλή μας ΟΡΕΞΗ!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ