Υλικά
3 ποτήρια αλεύρι (Γιώτης)
1 βούτυρο βιτάμ τετράγωνο
2 ποτήρια ζάχαρη
4 αυγά
20 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ(Γιώτης)
1 βανίλια
1 κουβέρτα(Γιώτης)
170 γραμμάρια ΝουΝου εβαπορέ
170 γραμμάρια Νερό
1 έτοιμο γλάσο(Γιώτης)
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βιτάμ σε κατσαρολάκι.Ύστερα σε ένα μπολ χτυπάμε το λιωμένο βιτάμ με τα δυο ποτήρια ζάχαρη.Προσθέτουμε τα αυγά,τη βανίλια,το μπέικιν πάουντερ,το αλεύρι και παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε την κουβερτούρα με το εβαπορέ και το νερό.Μόλις λιώσει η κουβερτούρα,την αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και στη συνέχεια την προσθέτουμε στο υπόλοιπο μίγμα και χτυπάμε καλά.
Λαδώνουμε τη φόρμα του κέικ,ρίχνουμε το μίγμα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντίσταση πάνω κάτω για 50'-60'.Μόλις γίνει το κέικ,το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε νερό να βράσει κι εκεί λιώνουμε το έτοιμο γλάσο Γιώτης.Τέλος,ρίχνουμε το γλάσο και το κέικ είναι έτοιμο.Καλή όρεξη!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ