Υλικά
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ / ΒΑΣΗ ΤΟΥΡΤΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ,
ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ CHEESE CAKE, ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ,
ΜΠΑΡΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εκτέλεση:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ CHEESE CAKE, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ Κ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΡΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΑΣΗ,
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΛΕΠΤΑ,¨"ΞΥΝΟΥΜΕ" Κ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ! ΕΤΟΙΜΗ!!!!
ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ CHEESE CAKE ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΣΟΚΟΛΟΤΑ! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ