Υλικά
1 ποτήρι αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουτερ
1,5 - 2 ποτήρια γάλα
2 κουταλάκια του γλυκού κακάο
Εκτέλεση:
-Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι, το μπέικιν πάουτερ και το κακάο και τα ανακατεύουμε.
-Προσθέτουμε τα γάλα και τα ανακατεύουμε με σύρμα.
-Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε όση ποσότητα μείγματος χρειάζεται για να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού.
-Τη γυρίσουμε να ψηθεί και από τις 2 πλευρές και έπειτα την αφαιρούμε από την φωτιά.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ