Υλικά
250 γραμ. βιτάμ
2 φλυτζάνια ζάχαρη κρυσταλλική
4 αυγά
1φλυτζάνη γάλα
1 φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
1 βανίλια
2 κουταλάκια ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
2 κουτ. της σούπας κακάο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε Βούτυρο ρίχνουμε τμηματικά Ζάχαρη και ένα-ένα τα 4 αυγά. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τη Φαρίνα και σίγα-σίγα το Γάλα τη Βανίλια και το Μπεϊκιν Παουντερ ανακατεύουμε ελαφρά. Παίρνουμε 7 κουτ. σούπας ζύμη και προσθέτουμε της 2 κουτ. Κακάο και ανακατεύουμε. Στρώνουμε τη μισή ζύμη στη φόρμα και το μίγμα με το κακάο μετά με ένα πιρούνι ανακατεύουμε ελαφριά ώστε να αναμιχθούν οι στρώσεις. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 Βαθμούς για περίπου 1 ώρα.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ