Υλικά
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη
1 συσκευασία τριμμένο μπισκότο Γιώτης
50 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα και αλεσμένα
1 συσκευασία κρέμα ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ Γιώτης
500 ml κρύο γάλα
100 γρ. τυρί κρέμα
Σιρόπι Βύσσινο Γιώτης
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο με το τριμμένο μπισκότο Γιώτης και το φουντούκι(μπορείτε να βάλετε ότι ξηρό καρπό σας αρέσει). Αδειάζουμε το μείγμα σε στρογγυλό τσέρκι διαμέτρου 22 εκ., στρώνουμε ομοιόμορφα με τη βοήθεια ενός κουταλιού και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο. Αφήνουμε να κρυώσει εκτός ψυγείου. Ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής τσηζκέικ Γιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε για λίγο ακόμη ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Απλώνουμε ομοιόμορφα την κρέμα μας στη βάση του μπισκότου και αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για τουλάχιστον 3 ώρες. Σερβίρουμε με το σιρόπι βύσσινο. Προαιρετικά μπορείτε να διακοσμήσετε με γλυκό βύσσινο ή κομπόστα βύσσινο.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ