Υλικά
Κουβερτούρα Γιωτης Σταγόνες
Κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης
Σαντιγι creme Γιώτης
Βάση για τούρτα με γεύση βανίλια
600 ml γάλα
200 gr ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Χτυπάμετην κρέμα ζαχαροπλαστικής με το γάλα για 2 λεπτά. Έπειτα βάζουμε έναν πάτο από το παντεσπάνι και βάζουμε την μισή ποσότητα της κρέμας. Ρίχνουμε από πάνω λίγες σταγόνες κουβερτούρα. Επαναλλαμβάνουμε και με το αλλο κομάτι απο το παντεσπάνι. Έπειτα χτυπάμε την σαντιγί με την ζάχαρη άχνη για 5 λεπτά και αλοίφω ολη την τούρτα.Απο πάνω ριχνω τις υπόλοιπες σταγόνες.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ