Υλικά
2 κουτάκια σαντιγί - Γιωτης
1 βάση παντεσπάνι σοκολάτα (3 τμχ) - Γιωτης
2 κουβερτουρες γάλακτος - Γιωτης
1 σαντιγι διπλή με γεύση βανίλια - Γιωτης
1 ζαχαρούχο γάλα
2 βανιλιες
Υλικα για σιρόπι
2 1/2 ποτήρια νερό
7 κ.σ ζάχαρη
Εκτέλεση:
Εκτέλεση για το σιρόπι:Σε ένα κατσαρολακι βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι να βράσουν για 3 λεπτά.
Εκτέλεση για την γέμιση σερανο:Βάζουμε στην κατάψυξη τα 2 κουτακια σαντιγί για μισή ώρα.Σε ένα κατσαρόλακι λιώνουμε την κουβερτούρα με 2 κ.σ γάλα (Μπεν μαρι). Μετά από μισή ώρα χτυπάμε στο μίξερ τα 2 κουτάκια σαντιγί, λιωμένη κουβερτούρα,το ζαχαρούχο γάλα και τις 2 βανιλιες.Τοποθετούμε το παντεσπάνι, αφού το εχουμε σιροπιασει ,για βάση από πάνω μια στρώση σερανο και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία 3 φορές.Βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο για 2 ώρες. Στο τέλος γαρνίρουμε την τούρτα με σαντιγί.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ