Υλικά
500 γρ. αλεύρι ΓΙΩΤΗΣ γ.ο.χ.
2 κ.σ κακάο ΓΙΩΤΗΣ
4 αυγά
1 φλ. γάλα
1 φλ. ελαιόλαδο
1,5 φλ. ζάχαρη
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
Τριμμένη κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
Ξύσμα από ένα λεμόνι
2 βανίλιες
Εκτέλεση:
Χτυπάω το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Ρίχνω ένα ένα τα αυγά. Προσθέτω μία μία κουταλιά το αλεύρι με το μπέικιν. Ριχνω το γάλα, το ξύσμα λεμονιού και τις βανίλιες. Ξεχωρίζω 1/3 του μείγματος και προσθέτω το κακάο και την τριμμένη κουβερτούρα. Λαδώνω μια φόρμα για κέικ, βάζω το μισό λευκό μείγμα μου, συνεχιζω με το μείγμα κακάο-κουβερτούρας και ολοκληρώνω με το λευκό. Ψήνω στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ