Υλικά
1 ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ
1 ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
1 Creme ΓΙΩΤΗΣ
1 ΤΡΙΜΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ
ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ
ΔΙΑΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΑΣΤΡΑΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΙ ΓΛΥΚΟ
400 ΓΡΜ ΓΑΛΛΑ
ΣΙΡΟΠΗ
ΜΟΣΟ ΦΛΥΖΤΑΝΗ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕ ΖΑΧΑΡΙ
Εκτέλεση:
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΗ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ CREME ΓΙΩΤΗΣ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΙ , ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ 400ΓΡ ΓΑΛΑ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ ΞΑΝΑ ΣΙΡΟΠΙ ΞΑΝΑ ΚΡΕΜΑ ΞΑΝΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΛΙΓΟ ΣΙΡΟΠΙ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ . ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ