Υλικά
1.Βάση για Τούρτα Σοκολάτα Γιώτης - 1 Συσκευασία
2.Βάση για Τούρτα Βανίλια Γιώτης - 1 Συσκευασία
3. Κρέμα Ζαχαροπλαστικής τσήζκεϊκ Γιώτης - 1 Συσκευασία
4.Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα Γιώτης - 1 Συσκευασία
5.Σαντιγύ Λευκή Γιώτης Garni - 1 Συσκευασία
6. Σαντιγύ Σοκολάτα Γιώτης Garni - 1 Συσκευασία
7.Γάλα - 1,7 Λίτρα (όσο αναγράφουν οι συσκευασίες Γιώτης)
8.Ζάχαρη - 2 Ποτήρια
9.Νερό - 1,5 Ποτήρι
10.Χυμός λεμονιού - 1/2 κουταλάκι γλυκού
11.Πουράκια, μπισκότα σοκολάτας, γκοφρετάκια, χρωματιστά κουφετάκια κ.α. κατά φαντασία
12.Εκρηκτικά!! (ηλεκτρικές πεταλούδες ή πυρσούς τούρτας)
Εκτέλεση:
Σιρόπι : Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό προσθέτοντας το χυμό λεμονιού, μέχρι να δέσει ελαφρά το σιρόπι. Βγάζουμε κι αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής τσήζκεϊκ, την κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας, τη λευκή σαντιγί και την σαντιγί σοκολάτας Garni Γιώτης ,σύμφωνα με τις οδηγίες τους, σε διαφορετικά δοχεία.
Τοποθετούμε στην πιατέλα την 1 βάση βανίλιας, περιχύνουμε με σιρόπι και βάζουμε μια στρώση κρέμας σοκολάτας Γιώτης. Συνεχίζουμε από πάνω με 1 βάση σοκολάτας, σιροπιάζουμε και βάζουμε μια στρώση κρέμας τσήζκεϊκ κι επαναλαμβάνουμε το ίδιο με όλες τις βάσεις.
Παίρνουμε ένα κορνέ και καλύπτουμε όλη τη επιφάνεια με την λευκή σαντιγί κάνοντας στην πάνω επιφάνεια ακτινωτά σχέδια από το κέντρο προς την περιφέρεια.Συμπληρώνουμε ανάμεσα με σοκολατένιες ακτίνες που δίνουν την αίσθηση έκρηξης από το κέντρο.
Τρώμε τη σαντιγί σοκολάτα που περίσσεψε ενώ παράλληλα διακοσμούμε την τούρτα μας με πουράκια, μπισκότα σοκολάτας, χρωματιστά κουφετάκια, γκοφρετίνια κλπ ομόκεντρα και βάζουμε ανάμεσα πυρσούς τούρτας και τους ανάβουμε.
Και καλή όρεξη !!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ