Υλικά
1 Πακέτο παντεσπάνι ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ βανίλια
1 φάκελο τριμμένο μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ με γεύση καραμέλα
1 κούτι Garni ΓΙΩΤΗΣ
Γάλα όσο γράφει στη συσκευασία για την κρέμα ζαχαροπλαστικής και το Garni και επιπλέον μισό ποτήρι( νερού )για να βρέξουμε το παντεσπάνι.
Εκτέλεση:
Α)Στο μίσο ποτήρι γάλα διαλύουμε 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι καραμέλαςΒ)χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με το γάλα Γ) χτυπάμε και τα δύο φάκελα GARNI με το γάλα.Δ)Βάζουμε σε μία πιατέλα τον ένα δίσκο παντεσπάνι και τον βρέχουμε ελαφριά με το γάλα με την καραμέλα,απο πάνω απλώνουμε την μισή κρέμα ζαχαροπλαστικής,πασπαλίζουμε με μπισκότο και ρίχνουμε λίγο σιρόπι καραμέλας.Ε)βάζουμε τον άλλο δίσκο παντεσπάνι,βρέχουμε παλι ελαφριά με το γάλα,ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα και ξανά μπισκότο και λίγη καραμέλα.Σκεπάζουμε με τον τελευταίο δίσκο παντεσπάνι. Καλύπτουμε και κάνουμε ροζέτες με την σαντιγί, πασπαλίζουμε παντού με το υπόλοιπο τριμμένο μπισκότο και ρίχνουμε από πάνω σιρόπι καραμέλας!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ