Υλικά
2 κουβερτούρες Γιώτης
2 φακελάκια Γιώτης Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Μπισκότο και το ανάλογο γάλα (700 ml)
1 κουτάκι Γιώτης Creme
2 κουβερτούρες Γιώτης
1 πακέτο μπισκότα της αρεσκείας σας
1 κρέμα γάλακτος
1 κεσεδάκι ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την Γιώτης Creme με το ζαχαρούχο μέχρι να σφίξει και σταθεροποιηθεί. Την βάζουμε στο ψυγείο και συνεχίζουμε με τις κουβερτούρες τις οποίες τις λιώνουμε στην ζεστή κρέμα γάλακτος. Στην συνέχεια χτυπάμε το άνθος Αραβοσίτου Γιώτης Μπισκότο με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Έπειτα, ενώνουμε την σοκολατένια πλέον κρέμα γάλακτος με το άνθος Αραβοσίτου και σε αυτό το μείγμα ανακατεύουμε και τα σπασμένα μπισκότα. Τέλος, στρώνουμε το μείγμα του μπισκότου σε ένα ορθογώνιο τάπερ και από πάνω στρώνουμε την Γιώτης Creme. Διακοσμούμε με τις νιφάδες σοκολάτας Γιώτης.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ