Υλικά
ΣΙΡΟΠΙ 3 κ.σ. ΖΑΧΑΡΗ-1 φλ. του καφε ΝΕΡΟ 3κ.σ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ 1ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
1 GARNI ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΩΤΗΣ
1 ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ ΓΙΩΤΗΣ
1PRALINE DREAM ΓΙΩΤΗΣ
1 ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΥΞΗ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΟΛΙΣ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ.
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ 1ο ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΤΟ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ Κ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ 2ο ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ .ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ.
ΒΑΖΟΥΜΕ Κ ΤΟ 3ο ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ Κ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ praline dream ΣΙΡΟΠΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ