Ζαχαροπλάστης πέμπτης γενιάς, με ρίζες από τη Νέα Έφεσσο της Μικράς Ασίας. Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένος στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειάς του, ανακάλυψε από πολύ μικρός τις κλήσεις του.
Έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική, αρτοποιία και μαγειρική σε σχολή της Βόρειας Ελλάδας και στην Ecole Lenôtre στο Παρίσι. Από το 2002 κι έπειτα, εργάζεται στην Αθήνα ως food stylist, για φωτογραφίσεις και τηλεοπτικά σποτ.
Έκτοτε έχει συνεργαστεί με τις περισσότερες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες τροφίμων. Ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό για δουλειά και στον ελεύθερο χρόνο του κάνει γλυπτική και κατασκευάζει μουσικά όργανα.