ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Διαγωνισμός
Υλικά

Υλικά για το παντεσπάνι:
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
3/4 ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΑΥΓΑ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
1 ΦΑΚΕΛΟ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΓΙΩΤΗΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΛΙΓΟ ΚΟΝΙΑΚ

Υλικά για τη γέμιση:

1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
1 ΦΑΚΕΛΟ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΓΙΩΤΗΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
1 ΦΑΚΕΛΟ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΛΙΝΑ
1/2 ΦΑΚΕΛΟ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΙΛΦΕΙΓ ΓΙΩΤΗΣ
ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΛΙΝΑ-ΜΠΙΣΚΟΤΟ
ΜΙΣΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
1 ΦΑΚΕΛΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΙΩΤΗΣ
700ΓΡ. ΓΑΛΑ (ΦΡΕΣΚΟ Η ΕΒΑΠΟΡΕ).

Εκτέλεση:
Εκτέλεση για το παντεσπάνι:

ΧΤΥΠΑΩ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ , ΡΙΧΝΩ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΛΑ.
ΡΙΧΝΩ ΤΟ.ΑΛΕΥΡΙ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΩ.ΚΑΙ.ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΑΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ ΦΡΑΟΥΛΑ ΓΙΩΤΗΣ ΝΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΟ ΤΑΨΙ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 200°c ΓΙΑ 10'-12'.

Εκτέλεση για το μείγμα:

ΣΕ ΜΠΩΛ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΛΙΝΑ ΜΕ ΤΑ 400ΓΡ. ΓΑΛΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΩΛ ΒΑΖΩ ΤΟ ΜΙΣΟ.ΦΑΚΕΛΟ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΤΑ 300ΓΡ. ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΛΙΩΝΩ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.

ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΩ ΣΦΙΧΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΧΗΜΑ ΡΟΛΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΕΣΤΟ. ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΙΖΩ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ.
ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΦΕΙΓ, ΤΟ ΤΥΛΙΓΩ ΛΙΓΟ , ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ. ΤΟ ΔΕΝΩ ΣΦΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ 15'.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΟ ΡΑΝΤΙΖΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΛΙΝΑΣ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΦΕΙΓ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΩ ΟΣΟ ΣΙΡΟΠΙ ΠΡΑΛΙΝΑΣ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΩ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ.
ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΡΟΖ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή