ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Banoffee με πραλινα σοκολατα!
Διαγωνισμός
Υλικά

400 γραμ μπισκότα τύπου digestive
150 γραμ βούτυρο
800 ml φρέσκο γάλα
1 συσκευασία Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Πραλίνα
1 συσκευασία Garni Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ
2 μεγάλες μπανάνες
1 σιρόπι καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ
νιφάδες σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
(για 8 μερίδες)

Εκτέλεση:
1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi.
2. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγανάκι.
3. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα θρυμματισμένα μπισκότα.
4. Στρώνουμε τη βάση σε ατομικά ποτηράκια.
5. Βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά για να παγώσει λίγο η βάση.
6. Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση πραλίνα με 400ml κρύο γάλα.
7. Την βάζουμε με κορνέ στα ποτηράκια.
8. Τεμαχίζουμε τις μπανάνες σε λεπτές φέτες , τις στρώνουμε πάνω από την πραλίνα και ρίχνουμε το σιρόπι καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ.
9. Χτυπάμε στο μίξερ 2 φακέλους Garni ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με 400ml κρύο γάλα για 5 λεπτά. Στρώνουμε με κορνέ πάνω από τις μπανάνες.
10. Τέλος, γαρνίρουμε με νιφάδες σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και παγώνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
Υ.Γ. Μπορούμε να γαρνίρουμε και με σιρόπι καραμέλας, για πιο έντονη γεύση!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή