ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Η σοκολατένια λεμονόπιτα
Διαγωνισμός
Υλικά

1 φακελάκι (43 γρ.) άνθος αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γεύση λεμόνι
660 ml γάλα
45 γρ. ζάχαρη
1 creme ΓΙΩΤΗΣ (250 γρ.)
100 γρ. κουβερτούρα σοκολάτα λευκή ΓΙΩΤΗΣ (+25γρ. για την διακόσμηση)
100 γρ. τριμμένο μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ

Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε το άνθος αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γέυση από λεμόνι σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ψιλοκόβουμε την σοκολάτα και την ρίχνουμε στο μείγμα αφού αποσύρουμε από την φωτιά. Xτυπάμε την creme και την βάζουμε στο ψυγείο. Αδειάζουμε το άνθος σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μια μεβράνη για να μην μας κάνει πέτσα και το τοποθετούμε και αυτό στο ψυγείο. Μόλις κρυώσουν και τα δύο μας υλικά τα ανακατεύουμε παρέα. Σερβίρουμε σε μπωλάκια βάζοντας στην βάση μπισκότο, μετά κρέμα και εναλλάξ συνεχίζουμε σε στρώσεις κρέμα-μπισκότο.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή