ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Crunchy τουρτα πραλινας και βανιλιας
Διαγωνισμός
Υλικά

145γρ.άλλειμμα πραλινας
120 γρ. Corn flakes
Κουβερτούρα γάλακτος Γιωτης 60γρ.
1 κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιωτης βανίλια
1 κρεμα ζαχαροπλαστικής πραλινα Γιωτης
800ml γάλα φρέσκο
Έτοιμο γλασο Γιωτης

Εκτέλεση:
Για την βάση:Λιώνουμε την Κουβερτούρα γάλακτος Γιωτης σε Μπεν μαρι και σε ένα άλλο μπωλ βάζουμε το άλλειμμα πραλινας και το λιώνουμε σε Μπεν μαρι.Όταν λιώσουν και τα δύο τα ενώνουμε σε ένα ανακατευοντας καλά!Σπάμε με τα χέρια μας τα Corn flakes και τα ρίχνουμε μέσα..!Ανακατευοντας καλά για να πάει καλά παντού η σοκολάτα.
Σε ένα τσερκι πατηκονουμε καλά την βάση μας και την βάζουμε ψυγείο.
Φτιάχνουμε τις κρέμες 400ml γαλα η καθεμία και με μίξερ ανακατεύουμε. Βγάζουμε το τσερκι βάζουμε πάνω από την βάση την κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιωτης πραλινα και μετά από πάνω την κρέμα Ζαχαροπλαστικής Γιωτης βανίλια.
Βυθιζουμε το φάκελο για έτοιμο γλασο σε βραστό νερό.Και όταν είναι έτοιμο κόβουμε την άκρη και κάνουμε ότι σε σχέδιο θέλουμε πάνω από την κρέμα βανίλιας
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή